Mirc Free Download

MIRC indirme zamanda kabul kullanım koşulları ve gizlilik  Mircindirblog belirttiği politikaları. Indir Mirc indir blog  ait bir indirme yöneticisi (Mircindirblog®) ile yapılacaktır. Söz konusu indirme yöneticisi, yazar ile herhangi bir ilişkisi yoktur. mIRC serbestçe de indirilebilir yazarın web sitesinde . Mircindirblog virüs ve malware'leri ücretsiz indirme sunmayı hedeflemektedir. Indirme yöneticisi bizim virüs ve kötü amaçlı yazılım filtreleme sisteminin bir parçasıdır ve dosyanın güvenilirliğini onaylar. Ayrıca, indirme yöneticisi bir araç çubuğu isteğe bağlı kurulmasını sağlar. Daha fazla bilgi edinin. Kaldırma talimatları kontrol edin.

mIRC insanların gerçek zamanlı olarak sohbet için izin, internet üzerinden iletişim öncülerinden biridir. Bu yazılım bir IRC sistemi (Internet Relay Chat) kullanmak için ilkleri istemcileri biridir oldu.
Bu IRC istemcisi oluşturulan bu yana, muhtemelen tamamen uzak komplikasyonlardan sohbet için en basit yol sunar aynı temel seçenekleri tutmak, yeni özellikler uygulamaya koydu.
MIRC ile, aynı anda birden fazla pencere birkaç kişi ile sohbet etmek mümkün olacak. Bu IRC istemcisi net bir şekilde kişileri düzenlemek hangi yararlı bir gündem sunuyor. Tüm iyi olduğunu, sizin kişilere dosya her türlü göndermek ve de onlardan dosya alabilirsiniz.
Arayüzü çok basittir. Renk, konuşma geçmişlerini, dosya gönderme, sesler ve daha fazlası gibi çeşitli yönleriyle program yapılandırmak için birçok seçenek vardır.
mIRC sohbet gerçek zamanlı klasikleri biridir.

About Birkan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments: