Chat 1.21 Beta 6 Bedava indir Türkçe Chat iNDİR

Sohbet insanların çoğu için günlük hayatımızın bir parçası olmuştur. Onlar kendi sevilen geniş olanlar veya zaman mesafe onlar için boşluk biraz haline varsa özellikle de sohbet eğilimindedir.

ofisleri de iş yerinde insanların sosyal yaşam dahil etmek çok meşgul çoğu zaman bu yana iletişim açısından varyans ihtiyacı var. Ancak, programın bu tür güvenlik de gereklidir ve genellikle bir konudur. Intranet Sohbet arayüzü anlamak ve kullanımı kolay biri olduğunu sadece sohbet ihtiyaçlarına cevap değil, aynı zamanda güvenlik amacıyla ve nedenleri için vardır.

Intranet Chat herhangi bir sunucu gerektirmez ve kolay yüklenir. Intranet Chat iş ayarı için mükemmel ve muhtemelen de evlerine uygulanan olabilir. Intranet Sohbet çalışmasını anlamak kolay sağlar ve mutlaka bu programı kullanarak üzerine seminerler ya da eğitim olması gerekmez.

Intranet kadar dosya aktarımı, kullanıcı gruplama, grup yayın mesajlaşma, çevrimdışı mesajlaşma ve sersemletici size çok daha fazlası gibi bazı temel özellikleri Chathas. Eğer o sadece basit Intranet Chat kullanarak ayrı kabinleri olsa bile istediği kişi ile konuşun.

                                       

About Birkan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments: