mirc indir blog mirc mirc indir türkçe

mirc indir, mirc download, chat sohbet, kelebek mirc chat, mirc sohbet, chat odaları, kelebek chat, mirc chat indir mIRC Genişletilebilir ve çok yönlü klasik sohbet uygulaması
 
Bu uygulamayı Bliğisayarınıza  Yüklemek için aşağıdaki resime tıklamanız yeterli olacaktır

 türkçe mIRC, mIRC, mIRC indir, full mIRC türkçe, türkçe mirc indir, full mIRC türkçe, türkçe mIRC full indir, free mIRC download

 
mIRC dünyada en çok kullanılan sohbet programıdır. İçerisinde birçok sohbet odası bulunmaktadır. Birden çok sunucu desteği, tam renk kontrolü, çeşitli yazı tipleri, DCC dosya alma ve gönderme, davet özelliği, uzaktan erişim ve senaryo desteği sadece belli başlı özellikleri arasındadır. Yenilenen 6.2 sürümü ile de mIRC, artık SSL (şifrelenmiş bağlantı) bağlantılarına destek verip, tüm diyalog kutuları ve araç çubukları ile de özelleştirmeye tam destek sağlıyor.

Program o kadar çok tanınmış ve beğenilmiş ki başka kişiler programın kodlarını değiştirerek kendi IRC sunucularına ayarlıyorlar. Yani kendi sohbet programlarını oluşturabiliyorlar. En çok kullanılmasının bir sebebi de kullanımının basit olmasıdır. Program birçok dile çevrilmiştir.

Aynı anda birçok sunucudan birçok kişiyle konuşabilirsiniz. Dosya gönderme özelliği olduğu için karşınızdaki kişiye resim veya başka dosyalar yollayabilirsiniz. İçerisinde karşınızdaki kişiye yollayabileceğiniz bazı şekiller ve karakterler de var. Örneğin; bir kızla konuşuyorsanız, bu şekiller sayesinde o kıza bir çiçek yollayabilirsiniz. Ayrıca sohbet ettiğiniz kişinin hangi sunucudan bağlandığını, ne zamandan beri yazışmadığını görebilirsiniz.

About Birkan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments: