XChat XMirc indir Xsohbet Cinsel chat

XChat , XMirc indir, aynı anda birkaç kanal bağlanmak ve farklı kullanıcılar arasında dosya aktarımı desteği ile kamu veya özel konuşmaları kurmak sağlayan bir IRC işemcisi.

İlk bakışta XChat basit bir program gibi görünüyor anda, ancak fazlasıyla eklentileri, scriptler ve eklentileri ile özellikleri genişletebilirsiniz. Bu kaynaklar, resmi web sayfasında hızlı ve kolay erişilebilir, ve kendi kaynakları cacreate edilebilir.

XChat tamamen programın görünümünü değiştirmek için izin, temalar kullanılmasına izin verir. Özetle, bu program tamamen yapılandırılabilir ve özellikleri özelleştirilebilir, hem de görünümü bulunmaktadır.

XChat tüm zamanların Mirc indir blog IRC, kanalları için en popüler Sohbet istemcileri biridir. Onun temiz arayüzü ve geniş özelliklere kullanımı kolay, XChat ünlü Mirc iNDİR BLOG, IRC protokolünün tüm kullanıcılar için vazgeçilmez bir programı haline geliyor.

- Çeşitli sorunlar ve güvenlik açıkları düzeltilmiştir

About Birkan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments: