bedava webcammax ve webcamchat indir mirc indir

WebcamMax, webcam chat, webcam sohbet, webcam mirc,

sizin video konferans oturumları için eğlenceli ve fonksiyonel bir araç


WebcamMax isa web kamerası programı size video konferans konuşmaları için görsel efektler eklemek için kullanabilirsiniz.

Bu şekilde, uygulama birleştirmek ve paylaşmak içerik web kamera oturumları ve aileniz ya da arkadaşlarınızla konuşurken onları daha eğlenceli ve ilginç hale getirmek için sağlar. WebcamMax ekler herhangi bir resim, video ya da ifade, yanı sıra Flash dosyaları ve metin.

Bunun yanı sıra, aynı zamanda doğa, su veya yangın, ya da bozulma veya gülümseme simülasyon gibi kendi görünümünü olumsuz yönde etkileyen, ile ilgili bu gibi özel efektler gönderebilirsiniz. Bu programı bir sanal web kamerası için her türlü içerik istediğiniz eklemek mümkün olduğundan, ancak, size, bilgisayarınızda gerçek bir kamera ile gelmiyor ise endişelenmenize gerek yok.

PinP, WebcamMax en ilginç bir araç



Bu program hakkında iyi bir şey gibi anlık mesajlaşma müşterilerine geniş bir yelpazesi ile büyük uyumluluk Skype , Yahoo! Messenger , AIM, ICQ, Camfrog, MSN veya Paltalk, diğerleri arasında. Buna ek olarak, bu IM platformları ve sanal ve gerçek hem de web kamerası her arasında hızlı bir bağlantı sağlar.

Ancak, en önemli özelliği size konuşmaları ekleyebileceğiniz özel efektler ile ilgili değildir. WebcamMax ekranınızın köşesinde küçük bir pencere video görüntülemek için sağlayan bir PinP (Resim içinde Resim) özelliği, entegre.

WebcamMax alternatif yazılım



: Eğer WebcamMax benzer yazılım arıyorsanız, gibi diğer availbable seçenek vardır CyberLink YouCam da efektler eklemek ve konuşmaları yaparken kendi görüntü süslemek için sağlar. Her iki hizmet programları aileniz ve arkadaşlarınızla sohbet ederken dahil etmek eğlenceli içerik aynı tür sunan ancak bazı kullanıcılar sonuçları CyberLink YouCam ile daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum.


Özellikler



WebcamMax temel özellikleri şunlardır:
  •  Birden fazla efekt fotoğraf eklemek için bir video (BBC, Şırınga, Maske, Kan Gözler, Kar Savaş, vb)
  •  Video
  •  Facebook ve YouTube'a seçeneği Paylaşım
  •  Kullanıcılar IM istemcileri aracılığıyla masaüstü paylaşabilirsiniz
  •  Resim (PinP) seçeneğinde Resim
  •  IM istemcileri her türlü ile uyumluluk


 

About Birkan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments: